Totalt antall sidevisninger

mandag 11. oktober 2010

kalde kvelder= store ambisjoner!

Ja da var det høst igjen! Jeg elsker fargene, lukten og ikke minst å fyre i ovnen. Det er en lite lykke når det begynner å bli mørkt tidligere og tidliger om kvelden.

Jeg har og påbegynt mitt siste år ved høgskolen i Oslo. Gleder meg til å bli ferdig utdannet førskolelærer.

Så nå om dagen har jeg startet på organisasjon og ledelse, det er spennende, utfordrende og litt mye og gjøre... men det er morro! Det er det viktigste! Har startet på prosjekt oppgave som skal leveres inn 12 nov. og det er utfordrende, er på bedre tur med lesinga enn jeg noen gang har vært så får håpe det syns når oppgaven som også er eksamensoppgave og teller 51% av karakteren i faget. litt scary.. satser på at jeg har en liten leder i meg så jeg kommer meg ut av denne fordypninga med hevet hode og en demokratisk lederstil ;)

Har begynt å handle julegaver og startet med å tenke på hva slags små pakker lille frøken skal få i julekalenderen sin..  er litt utfordrende. Tenkte først at jeg bare kunne kjøpe 12 par sokker og levere ut en hver dag... men litt kjedelig for lille knærten vil jeg tro... så slo fra meg det og har begynt så smått :)
Gleder meg kjempemasse til jul!

Jeg har et håp om å ominrede leiligheten før den tid, men det er ikke sikkert skjer.... men håpet lenge leve..

Satser på en København tur i løpet av november, det ser jeg på som en liten gulrot hvis jeg er flink og gjør alt jeg skal på skolen! En liten oppladning til eksamen 10 desember og!

Skal bli flinkere til å oppdatere bloggen, lover....

Stor høst klem fra Tonje=)