Totalt antall sidevisninger

mandag 11. oktober 2010

kalde kvelder= store ambisjoner!

Ja da var det høst igjen! Jeg elsker fargene, lukten og ikke minst å fyre i ovnen. Det er en lite lykke når det begynner å bli mørkt tidligere og tidliger om kvelden.

Jeg har og påbegynt mitt siste år ved høgskolen i Oslo. Gleder meg til å bli ferdig utdannet førskolelærer.

Så nå om dagen har jeg startet på organisasjon og ledelse, det er spennende, utfordrende og litt mye og gjøre... men det er morro! Det er det viktigste! Har startet på prosjekt oppgave som skal leveres inn 12 nov. og det er utfordrende, er på bedre tur med lesinga enn jeg noen gang har vært så får håpe det syns når oppgaven som også er eksamensoppgave og teller 51% av karakteren i faget. litt scary.. satser på at jeg har en liten leder i meg så jeg kommer meg ut av denne fordypninga med hevet hode og en demokratisk lederstil ;)

Har begynt å handle julegaver og startet med å tenke på hva slags små pakker lille frøken skal få i julekalenderen sin..  er litt utfordrende. Tenkte først at jeg bare kunne kjøpe 12 par sokker og levere ut en hver dag... men litt kjedelig for lille knærten vil jeg tro... så slo fra meg det og har begynt så smått :)
Gleder meg kjempemasse til jul!

Jeg har et håp om å ominrede leiligheten før den tid, men det er ikke sikkert skjer.... men håpet lenge leve..

Satser på en København tur i løpet av november, det ser jeg på som en liten gulrot hvis jeg er flink og gjør alt jeg skal på skolen! En liten oppladning til eksamen 10 desember og!

Skal bli flinkere til å oppdatere bloggen, lover....

Stor høst klem fra Tonje=)

torsdag 8. juli 2010

sommer :)

Nå er endelig sommeren kommet og det skjer mye om dagen.  Det er lenge lyst og man drømmer om en skikkelig ferie! Tror det hadde vært utrolig deilig og bare kunne reist ett sted klin aleine og bare sovet, fisket og slappet av.. Det må jeg forresten prøve og få til :) f

Grue gleder meg litt til skolen blir mye kvelder på skolen det er ikke optimalt men man får gjøre det beste ut av det :)

Sommer klem :)

torsdag 4. mars 2010

Hvor blir tiden av??




Tiden kommer, tiden går.. men lurer litt på når den kommer og når den går..


Skjønner ikke at det er mars allerede! Greit nok at det bare er 28 dager i februar, men hvor ble den måneden av??


Skjønner at dette halvåret på skolen går fort, tenk om 13 måneder finpusser jeg på bachloroppgaven min, det er ganske utrolig å tenke på hvor de årene har blitt av.


Som en venninne sa til meg her, husk at når du føler deg demotivert og åpner bøkene å du egenlig bare vil ut i sola. Da må du tenke på at du gjør en investering i framtida di. Det er veldig motiverende å tenke på. Skal ut i praksis til mandag, det blir spennende, er mye oppgaver å sette seg inn i og som skal skrives, det har jeg litt blanda følelser for. Men får håpe det går bra så lenge jeg begynner med en gang :)




Ellers ligger snøen fortsatt, har vært noe go vær som har fått tina litt, men må maaaaaaaaaaaaange slike dager til skal det bli noe fart på sakene!




Jeg får investere litt i fremtida mi her..



Gleder meg til påske:)




Klem

onsdag 20. januar 2010

Hvor har dette året blitt av?


Tenk at for ett år siden ble jeg og min samboer etter en lang fødsel foreldre til lille Elene :)
Hvordan var livet før barn? Jeg som alltid har vært litt oppgitt over de som sier at du glemmer hvordan det var før...Det er sant, det ligger langt bak i hodet inntyllet i bomull virker det som.... Men nå kan jeg jo faktisk se at jeg blir eldre for ettersom Elene blir større kommer rynkene på meg tenker jeg.. Bekymringsrynker!!!

Nå skal vi feire bursdag i to dager så håper at kakelagret holder :)

Stor klem

søndag 17. januar 2010

Snart vår:)


Ja da er jula gjort unna, ett år i permisjon hjemme med snuppa er over, og hverdagen er kommet tilbake. Det vil da si at 5 januar begynte jeg på mine studier ved hio på vei til å bli førskolelærer. Bare 1 1/2 år igjen så er jeg ferdig utdannet, veldig deilig:) Å pendle byr på noen utfordringer når man har barn i barnehagen, så lillesnupp blir levert kl.07.00 og henta igjen kl.16.00 det er lange dager for små og store, men passer på og kose oss når jeg har fri fra skolen, da blir dagene annerledes. Men at ruter sier de har fått bedre rutetilbud, det er bare tull!!! Ellers trives lillesnupp i barnehagen og godt er det!




Prøver og være strukturert å lese jevnt og trutt, dette har funket bra så langt, jeg skal holde meg motivert! Er egentlig veldig skippertaksjente så prøver å endre dette...redd det kan bli vanskelig men jeg skal gå inn for dette, ett av mine nyttårsforsetter!




Har gått på ski 2 turer med skolen det var utrolig morro, vurderer å måtte kjøpe meg ski og fortsette med det. Hadde ikke gått på ski på 12 år, så var kanskje på tide å prøve igjen!




Nå skal det ordnes til ny uke, med nye muligheter:)


Ha en fortsatt strålende Januar, vi skal feire 1 års dag til uka, det blir spennende!


klemmer:)