Totalt antall sidevisninger

torsdag 8. oktober 2009

Høsten er her:)


Nå er det endelig høst, og det er levende lys, varmt drikke i kopper, teppet er fremme og høstvinden høres og regnet spretter på rutene. I ovnen er det flammer som slikker oppover glasset. Dette er en deilig tid:)


At det er kaldt og at man sover omtrent med stillongs på, det trengs vel ikke nevnes..hihi..


Jeg har begynt og glede meg veldig til 1.jula til Elene det blir veldig spennende og se hvordan det blir med mye pakker og nissen IKKE MINST!!!


Skal prøve og få skrivi her litt oftere men det går litt i røkk og napp...


Ha en flott høst, se på alle fargene ute!!!

Stor høst klem fra Tonje:)

mandag 24. august 2009

Shopping og champagne????


Ja hadde det ikke vært flott dere! Litt shopping og champagne hadde vært knall, men hvor er den tjukke lommeboka hvor 1000-lappene hopper ut, hvor er overskuddet til å reise ut, hvor er de flotte klærne alle andre har??? Åja, stemmer!


Jeg har verken feit jobb til å gi meg så mange 1000 lapper så de kan hoppe ut, beina mine holder ikke 7 timer på ett kjøpesenter med allskens folk og snodigheter. Tåler ikke å lukte på champagne og boblene jeg ser i glasset gjør at jeg kjenner at jeg blir brisen... Og sist men ikke minst, jeg har ingen modellkropp. Kroppen min er liten, og så litt for stor og så bare utilpass i alt det som er hipt kult og trendy for en 25 åring.. What to do???


Men livet smiler det, hver morgen (formiddag) i den lille sprinkelsenga er mammas store øyensten som gjør at det er helt ok, med grøt opp til albuene, når du er litt for optimistisk og tar på hvit t-skjorte som ikke er like nice med blåbær gulp over seg. Men så lenge lillemor er fornøyd er dagen bra. Og hvert eneste lille framskritt så er mamma kjempestolt!


Det er faktisk de små tingene i den store helheten som får dagene til å bli gode minner, det er det man husker!

Takk for at jeg får være mamman din og oppleve alt det gode, rare, dine snodige uttrykk og høye lyder, du er en fryd å være mamma for, men noen ganger har mamma behov for å være litt i den voksne verden og=)


fredag 21. august 2009

Litt sliten...


Da har vi vært i Sverige i 2 dager, for meg kjennes kroppen ut som ett tonn murstein, trodde at når det var pappaperm og slikt at mor skulle få slappe av litt.. Den gang ei, de 5 ukene som han har slått sammen med ferie og pappa perm har vært ett maraton i å feriere og å treffe mennesker.. Gleder meg til hverdagen kommer igjen slik at jeg kan få overskuddet tilbake uten en liter kaffe innabords.. Lille frøkna er jo knall fornøyd med at pappa har vært så mye hjemme for da har det jo hvert noen der til enhver tid som kan yte henne rettferdig service (i allefall virker det sånn) når det passer henne...

Så nå når vi endelig er kommet oss hjem så tenkte jeg at det var på tide og bli litt flinkere her inne.. Vi får se hvordan det går da ;)



Om en uke er det bursdag, da er det enda mer stress... Når skal jeg bare få nyti resten av barselpermisjonen min???? Trodde jeg kunne få tid til litt sånn scrap booking som alle snakker om, men det har det ikke blitt tid til..



Nyter dagene for det vi, bare det at vi sover da andre bedriver aktiviteter som scrap booking for bebisen og jeg synes ikke at dagen trenger og starte før kl 11.00 og da er jo de andre på babysang og alskens andre dippedutteri... Så vi kan vel være fornøyde med at vi får med oss litt av dagen.. Selv om sånn skrapboking ikke er for oss!





Jeg får begynne og klargjøre ønskeliste til bursdag og alt som hører med til det.. Kan jo slå til med en Guiness rekord.. Hvor mange kan man få plass til på 70kvm???



Takk for i kveld, over og ut!



tirsdag 18. august 2009

Det var sommer, det var sol...



Svartisen



















Ja nå skulle det vel egentlig ha vært sol og sommer, men i stedet har været vært heller labert og det har ikke blitt gjort alt det man skulle ha gjort HVIS det var fint vær. Men istedet har det blitt sene kvelder og noen få tidlige morgener:)







Ferie turen vår gikk i år til Tromsø, med stopper her og der det var kjente, det var veldig koselig :) Lofoten, Bodø, Sunnmøre, m.m. Vi var heldig og hadde flott vær den turen, men når man reiser på bilferie, ja da blir man ikke brun... ikke at jeg hadde blitt det om jeg så hadde lagt meg i solarium 24 timer i døgnet.



Siden jeg er en person som er så rar at jeg liker høsten. Gleder jeg meg til å kunne slippe bikkjene i skauen og lukte rå kald luft.. Ja det er litt rart, men jeg liker det:D












Nå skal den siste innspurten av ferien nytes i Sverige!












Kos dere, dere som har begynt på skolen, nyt resten av ferien dere som har det.






Og ellers lengter jeg mot kjølige høstkvelder, med fyr i ovnen, kakao og levende lys!

















søndag 3. mai 2009

Helgen er snart over:(


Ja, nå skal jeg ikke klage over at helga er over selv om det er litt kjipt...
Tenk på hvor godt det er og ha rutiner i hverdagen, og man vet hva som skal skje, ikke bare sitte og undre seg over hva man skal! De man kanskje har lyst til og tilbringe tid med, er optatte.. Da blir det litt kjedelig=( Men hvis man har kjeda seg da er man uthvilt til uka som kommer=) Og klar til nye utfordringer som den kan bringe med seg!

Så forresten "Yes man" i går den var veldig bra, kanskje jeg skal begynne og si ja til alt jeg og:) hehe...

Denne uka bringer noen overraskelser tenker jeg, håper i allefall det=)
Skal få begynt og lese til pedagogikk eksamen, nå er jeg ferdig med og forberede meg på og forberede meg... hihi..

Så uka som kommer er ennå ubrukt og man kan gjøre masse morro, alt blir hva man gjør det til=)


Mai klemmer til dere alle=)

søndag 22. mars 2009

Hvordan kan det skje så mye i lille Norge??


Hvordan er det verden har blitt?? Ser på nyhetene at det er ildpåsettelser overalt i landet som en farsott, det er drap og alt skjer i løpet av en helg! Hvordan kan det ha seg???


Blir engstelig om hvordan det skal bli og oppdra barn i dette som virker som en action film fra hollywood... Norge er et lite land, som det for meg virker som ikke kan klare og håndtere det kriminelle miljøet som nå har blomstret opp.


Det er vel ikke normalt at en ung gutt som er jøde skal være redd for livet sitt i Norge? Vi skal være et inkluderende samfunn, selv om vi er forskjellige så må vi respektere hverandre og heller være nysgjerrige og åpne, slik at vi kan lære av hverandre og bli et sammensatt kulturelt samfunn og ikke være redde for hverandre!




Dette er det som har engasjert meg denne uken som har hvert.